Working breakfast
صبحانه کاری که در فرهنگ غرب نیز رواج دارد و عبارت Working breakfast(به نقل از دیکشنری کمبریج) برای آن در زبان انگلیسی بکار برده می شود، بیشتر بواسطه زندگی صنعتی و مشغله هایی که افراد مشهور مانند تجار، سیاستمداران، هنرمندان، مدیران و غیره دارند، شکل گرفته است. در واقع پرکار بودن یک یا دو طرف یک مذاکره یا گفتگو که در یک مقطع زمانی مشخص ملزم به مذاکره هستند می تواند منجر به برگزاری یک صبحانه کاری شود. البته در شرایط خاص مانند زمانیکه مقامات دو دولت در یک فرصت کوتاه ناچار به مذاکره هستند، بعضا صبحانه کاری(Working breakfast) کاری( نیز برگزار می شود.
به بیان ساده یک صبحانه کاری، ناهار یا شام کاری در واقع یک جلسه کاری و گفتگو و مذاکره است که در ضمن صبحانه، ناهار یا شام خوردن برگزار می شود و معمولا میزان یک ناهار کاری باید تشریفات خاصی را رعایت کند که می تواند منجر به یک نتیجه خوب در مذاکره یا گفتگو بین دو طرف ناهار کاری شود.
مواردی مانند نحوه پوشش، نشست و برخاست با میهمانان یا میزبان، نحوه و اصول استقبال از میهمان، نحوه برقراری ارتباط یا معاشرات با حاضران این جلسه، آداب صرف غذا، نحوه چیدمان میز صبحانهکاری، شیوه تشکر و سخنرانی پس از صرف غذا و بدرقه و خداحافظی از جمله مواردی هستند که در یک جلسه ناهار کاری باید رعایت شوند. اصول برگزاری مراسم صبحانه، ناهار یا شام کاری معمولا توسط دیپلمات ها و مسئولان تشریفات برگزارکننده رعایت شده و بعضا دوره های آموزشی بدین منظور نیز برگزار می گردد.
صبحانه اوّلین وعده غذایی است که در هنگام صبح خورده میشود، وعدهٔ صبحانه معمولاً شامل یک یا چند نوع نوشیدنی (چای، قهوه، آب پرتقال و…)، لبنیات (پنیر، خامه و…) و غلات (نان، برنج و…) است که ممکن است با دانههای روغنی یا میوهها نیز همراه شود. بسیاری از متخصصین تغذیه، صبحانه را وعدهٔ بسیار با اهمیتی میدانند که در آغاز روز، انرژی و مواد مغذی مورد نیاز بدن را فراهم میکند.
منبع:
چگانه با اندکی تغییر