خواص میوه ها به عربی / خواص هلو به زبان عربی
هلو به عربی : خوخ
فوائد الخوخ وعصیر الخوخ، ۱۰ فوائد مدهشه لا تصدقها للخوخ!
الخوخ أو الدراق هی فاکهه ذات طعم حلو و فوائد صحیه للإنسان اکتشفها الصینیون قبل قرون ومن ثم أحضره الإسکندر الأکبر إلى بلاد الإغریق. وبالرغم من أن الخوخ له اسم فارسی إلا أن الصین هی الموطن الأصلی لهذه الفاکهه. و فوائد الخوخ للجسم متعدده وذلک بفضل احتوائه على الکثیر من المعادن والفیتامینات. وله ثمار وردیه اللون أو حمراء ویترعرع فی فصل الربیع.
یزرع الخوخ فی مناطق ذات جو معتدل وله لون أصفر أو أبیض أو أحمر من الداخل، والجدیر بالذکر أن الثمار ذات اللحم الأبیض لها مذاق حلو بینما الثمار ذات اللحم الأصفر لها طعم لاذع.
وسنتعرف هنا على فوائد الخوخ وعصیر الخوخ وفوائد الخوخ للرجیم و فوائد الخوخ للحامل وفائده الخوخ للجسم و فوائد الخوخ للبشره و فوائد الخوخ المجفف وما فائده الخوخ للصحه، وأنواع وصور الخوخ.
در گیاهشناسی به نهنج و تخمدان رسیده یک گیاه گلدار، میوه میگویند. میوهها خود معمولاً تخم گونه خود را نیز در دل دارند.
هنگامی که در آشپزی بحث از میوه بهعنوان غذا میشود، این واژه معمولاً فقط به میوه گیاهانی گفته میشود که شیرین و گوشتدار هستند مانند آلو، سیب، پرتقال و… درحالیکه گروه بسیار زیادی از سبزیجات معمولی، مغزها و غلات، میوه گیاهان خود محسوب میشوند. میوههایی که معمولاً در آشپزی جزو میوهها به حساب نمیآیند عبارتاند از کدوها (مثل کدو و کدو حلوایی)، ذرت، سیب زمینی و فلفل سبز. اینها از نظر یک گیاهشناس میوه هستند اما عموماً در آشپزی جزو سبزیجات در نظر گرفته میشوند. گاهی نیز میوههای مربوط به آشپزی، از نظر گیاهشناسی جزو میوهها بشمار نمیآیند؛ مانند ریواس که در آن فقط برگ شیرین دمبرگ قابل خوردن است. همچنین بعضی از ادویهها مانند فلفل شیرین و جوز هندی، میوه هستند.
گاهی اوقات اصطلاح «میوه کاذب» در مورد یک میوه مثل انجیر یا یک ساختار گیاهی که شبیه میوهاست، اما از یک گل یا تعدادی گل حاصل نمیشود بکار میرود. بعضی از بازدانگان از قبیل گیاه سرخدار دارای آریلهای گوشتدار شبیه میوه هستند و تعدادی از ارسها، مخروطهای گوشتداری شبیه گیلاس دارند.
در بیشتر میوهها، گردهافشانی بخش مهمی از پرورش میوهاست و عدم دانش کافی در مورد گرده سازها و گرده افشانها میتواند به تولید محصولات ضعیف یا نامرغوب منجر شود. در تعداد کمی از گونهها فرایندی به نام بکرمیوهدهی (parthenocarpy) وجود دارد که درآن احتمال تولید میوه در غیاب گرده سازها / گرده افشانها وجود دارد؛ اینگونه میوهها بدون دانه هستند.
در دورههای بسیار قدیمِ کره زمین گیاهان میوهدار وجود نداشتند. در جریان تکامل گیاهان، برخی از گیاهان برای افزودن به شانس بقای نسل خود به مرور به دور دانههای خود موادی خوشمزه و جذاب برای جانوران ترشح کردند تا از این طریق جانوران را تشویق به خوردن دانهها و دفع آنها در نقاط دیگر بکنند. این امر به گسترش جغرافیایی گیاه و بقای آن کمک زیادی میکند. مواد جذابی که به دور دانههای مختلف گیاهان ترشح شدند به مرور تشکیل انواع میوههای امروزی را دادند.