مهدیس فریدونی کیست ؟
مهدیس فریدونی ارغالتحصیل کارشناسی ارشد بیوتکنولوژی از دانشکده علوم و تحقیقات. از خوردن غذا لذت میبرد در مورد خودش می گوید:و میتوانم بگویم همیشه آدم شکمویی بودهام
روزهای اولی که این کار را شروع کرده بودم، دنبالکنندگانم فکر میکردند مهدیس آدم پولداری است که جاهای مختلف غذا میخورد و میخواهد پز بدهد، اما رفتهرفته متوجه شدند این شغلم است و حالا ماهی ۶٠ بار یعنی روزی دوبار به رستورانها سر میزنم.»
مهدیس به دلیل علاقهاش رستورانگردی را شروع میکند تا از خوردن غذاها لذت ببرد، البته تجربیاتش را در اینستاگرام به اشتراک میگذارد و متوجه این مسأله میشود که تعداد دنبالکنندههایش افزایش یافته است و از آن زمان ماجرای غذا خوردن برایش به شکل دیگری رقم میخورد: «تعداد دنبالکنندهها که بالا رفت رستورانها شروع به دعوت از من کردند و با گذشت زمان این دعوتها جنبه تبلیغات به خود گرفت.» او به یاد ندارد نخستینبار برای کدام رستوران تبلیغ کرده است: «قراردادی با رستورانها کار نمیکنم و هربار که به رستورانی میروم همان موقع تسویه میکنم. درواقع قرارداد چندماهه با جایی نمیبندم.»
کیفیت غذا برایش اولویت است: «غذای رستورانی کیفیت نداشته باشد برایش تبلیغ نمیکنم. کیفیت غذا برایم اهمیت بالایی دارد. اگر غذایی کیفیت لازم را داشت در مورد آن پست میگذارم، چون نمیخواهم اعتماد مخاطبم را از دست بدهم.»
مهدیس کارش را متفاوت از نمونههای خارجی میداند: «نمونههای خارجی فقط با لذت، غذا را میخورند تا بیننده را ترغیب به خوردن غذای مورد نظر کنند، اما من هنگام غذا خوردن توضیحاتی در مورد غذا میدهم. سبک من بسیار متفاوت است. در ایران هم نمونههای بسیاری وجود دارد که غذا تبلیغ میکنند، اما من نخستین نفری بودم که از غذا خوردنم ویدیو گذاشتم.
عشق کافهگردی
یکی دو سالی میشود که تب گذاشتن عکس پیتزاهای کشآمده، بستنیهای رنگرنگ، فنجانهای قهوه و لیوانهایی با آبمیوههای مختلف در اینستاگرام تقریبا همهگیر شده است تا بهانهای باشد برای کافهگردیها و کسب درآمد بعضی از آدمها. اگر اهل کافهگردی باشید صفحه علی یگانه میتواند به شما کمک کند تا بدانید به کدام کافهها سر بزنید و از فضا و منوی آن لذت ببرید. او چهار سالی است که عکس کافههای مورد علاقه و تأییدش را در صفحهاش به اشتراک میگذارد. عکسهایی که در قالب یک اتفاق و زیرپوستی کافهای را تعریف میکند.
مهدیس فریدونی کیست ؟
منبع : فرادید