فلفل قرمزفلفل قرمز

 تاثیر ترکیب زنجبیل و فلفل قرمز بر سرطان

زنجبیل - فلفل قرمز
زنجبیل – فلفل قرمز

نتایج یک بررسی نشان می‌دهد که ترکیب‌های موجود در زنجبیل و فلفل قرمز می‌توانند بر هم تاثیر گذاشته و خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهند.

به گزارش ایسنا، ترکیب تند موجود در زنجبیل موسوم به “گینرجول – ۶” می‌تواند عوارض ترکیب “کپسایسین” موجود در فلفل قرمز را از بین ببرد.

زنجبیل از جمله موادی است که خواص مفید آن برای سلامتی مورد تایید قرار گرفته و از طرف دیگر رژیم‌های غذایی سرشار از کپسایسین با ابتلا به سرطان معده مرتبط است.

محققان دریافتند کپسایسین و گینرجول – ۶ به گیرنده سلولی مشابهی متصل می‌شوند که یکی از آنها به تومورهای سرطانی مرتبط است.

دراین بررسی کارشناسان آزمایش‌هایی را روی تعدادی موش مستعد ابتلا به سرطان ریه انجام داده‌اند. به این موش‌ها ترکیب کپسایسین یا گینرجول – ۶ یا ترکیبی از هر دو داده شد. پس از گذشت ۲۰ هفته متخصصان مشاهده کردند موش‌هایی که تنها ترکیب کپساسین دریافت کرده بودند دچار تومورهای سرطان ریه شده‌اند در حالی که نیمی از موش‌های تغذیه شده با گینرجول – ۶ دچار این عارضه شدند. همچنین تنها ۳۰ درصد موش‌هایی که از هر دو ترکیب مصرف کرده بودند به سرطان مبتلا شدند.

به گزارش نیجر ورلد نیوز، با این یافته‌ها متخصصان به دنبال انجام تحقیقات بیشتر برای درک عمیق اثرات این دو ترکیب روی یکدیگر هستند.

 

 

By شرکت ناسار - تجارت با عراق

دکتر حبیب کشاورز عضو هیأت علمی دانشگاه سمنان - گروه زبان و ادبیات عربی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *