دانلود کتابکتاب فروشی

اطلاعات ۹۲ هزار عنوان کتاب خارجی نمایشگاه کتاب منتشر شد

جستجوی کتابهای لاتین
جستجوی کتابهای عربی

سایت اصلی

 

به گزارش خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری فارس، مشخصات بیش از ۹۲۰۰۰ عنوان از کتب خارجی عرضه‏ شده در بخش بین‏ الملل سی‏‌امین نمایشگاه کتاب تهران روی سایت انجمن فرهنگی ناشران بین‌المللی ایرانیان قرار گرفت.

در این سایت امکان جستجوی پیشرفته و موضوعی این کتاب‏ها با کلیدواژه‎های مختلف و با توجه به عنوان کتاب، نام نویسنده، نام ناشر، سال انتشار و موضوعات مختلف فراهم شده است.

امکان دانلود فهرست این کتاب‏ها و همچنین نتایج جستجو در قالب فایل اکسل نیز  فراهم شده تا علاقمندان به راحتی بتوانند اطلاعات کتب مورد نیاز خود را به همراه نام کارگزار و عرضه‌کننده آن ذخیره و در صورت نیاز نسبت به تهیه آنها اقدام کنند.

لازم به توضیح است با توجه به اینکه هنوز نرخ ارز از طرف نمایشگاه اعلام نشده است، بهای کتاب‏ها به صورت موقت بر اساس قیمت ارزی روی این سایت آمده است تا در ایام برپایی نمایشگاه بهای ریالی کتاب‏ها اعلام شود.

بررسی اطلاعات کتاب‌های عرضه‎شده نشان می‌دهد از این تعداد عنوان، بالغ بر ۸۷۰۰۰ عنوان کتاب لاتین و نزدیک به ۷۰۰۰ عنوان کتاب عربی است و در حوزه کتب لاتین نزدیک به ۴۸۰۰۰ عنوان از کتب منتشرشده مربوط به سه سال اخیر و سال ۲۰۱۷ هستند. به لحاظ موضوعی نیز حوزه علوم انسانی با بیش از ۳۳۰۰۰ عنوان بیشترین حجم کتب لاتین را داراست. سپس به ترتیب حوزه‌های هنر با بیش از ۱۵۰۰۰ عنوان، پزشکی با بیش از ۱۲۰۰۰ عنوان، علوم‌پایه و فنی و مهندسی هریک با بیش از ۱۱۰۰۰ عنوان و کتب مرجع و دایره‌المعارف‌ها با بیش از ۱۰۰۰ عنوان در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

کتاب‌های عربی نیز به لحاظ موضوعی عمدتاً در حوزه علوم انسانی بوده و حوزه‌های موضوعی مختلفی مانند فقه، تاریخ، ادیان، ادبیات عرب، معاجم و اطالس، تفسیر و… را پوشش می‌دهند.

برای هریک از کتب لاتین و عربی حداقل ۱۰درصد تخفیف در نظر گرفته شده و در برخی موارد تخفیف‌های بسیار بالاتری نیز برای عناوین خاصی اعمال شده است.

تقریباً تمامی کتاب‏هایی که اطلاعات آنها روی سایت انجمن فرهنگی ناشران بین‏ المللی ایرانیان بارگذاری شده است، متعلق به ناشرانی خارجی است که عضو این انجمن هستند.

سی امین نمایشگاه بین‎المللی کتاب تهران  از ۱۳ تا ۲۳ اردیبهشت ماه در مجموعه نمایشگاهی شهر آفتاب برگزار می‏ شود.

By شرکت ناسار - تجارت با عراق

دکتر حبیب کشاورز عضو هیأت علمی دانشگاه سمنان - گروه زبان و ادبیات عربی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *