پنجمین نوبت فراخوان تدوین کتب درسی دانشگاه پیام نور از سوی معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه تمدید شد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه پیام نور، بر این اساس مهلت ثبتنام در فراخوان نوبت پنجم تدوین کتب درسی دانشگاه تا تاریخ ۱۸ اسفند ۹۵ تمدید شد.
تدوین کتب درسی دانشگاه با ثبت نام از اعضای علمی واجد شرایط ماده ۴ آئین نامه تدوین کتب دانشگاه، صورت می گیرد.
دریافت این آئین نامه و ثبت نام در فراخوان از طریق سامانه تدوین منابع آموزشی دانشگاه به نشانی http://tadvin.pnu.ac.ir امکان پذیر خواهد بود و اعضای علمی می توانند با شماره ملی به عنوان شناسه کاربری و شماره استادی سامانه گلستان به عنوان کلمه عبور وارد سامانه شوند.
همچنین شماره تماس ۲۲۴۵۵۲۹۸ – ۰۲۱ نیز در ساعات اداری آماده پاسخگویی به سوالات است
—
دانشگاه پیام نور یکی از دانشگاههای ایران است که در مهرماه سال ۱۳۶۷ تأسیس شد. براساس اعلام و رتبهبندی جدید پایگاه استنادی علوم جهان اسلام[۱] که اواخر سال ۱۳۹۳ اعلام شد دانشگاه پیام نور جزو ۱۰ دانشگاه برتر جامع کشور قرار گرفته است. ضمناً بر اساس رتبه بندی اعلام شده در اواخر سال ۱۳۹۳ توسط پایگاه استنادی علوم جهان اسلام[۱] دانشگاه پیام نور با کسب نمره ۱۰۰ شاخص آموزشی، رتبه یک کیفیت آموزشی کشور را در کنار دانشگاه های شریف و علوم پزشکی تهران کسب کرد.
یکی از بزرگترین و وسیعترین دانشگاهها در کشور مراکز و واحدهای تحتپوشش دانشگاه پیامنور هستند که تعداد قابلتوجهی از داوطلبان ورود به آموزش عالی را پوشش میدهند. این دانشگاه براساس روش آموزش از راه دور و نیمهحضوری تأسیس شده و دارای شیوهٔ آموزشی خاصی هستند. آموزش نیمه حضوری عبارت است از سازماندهی فرایند یاددهی-یادگیری، بهگونهای که هر مرکز آموزشی در انتخاب و کاربرد راهکارهایی برای استفاده از یک یا چند نوع مواد آموزشی، رسانه و سایر وسایل ارتباط جمعی توانا باشد. آموزش نیمه حضوری، نظام آموزشی است که، با بهرهگیری از فناوری آموزشی، استفاده از کتابهای درسی خود آموز و دانشجو محور در یادگیری، ضرورت حضور دانشجو در کلاسهای درسی را کاهش میدهد. در واقع، در ایننوع آموزش عملاً میتوان کلاسهای تدریس را به کلاسهای مرور درس و رفع اشکال گروهی تبدیل کرد.[۲]
از نظر ساختاری دانشگاه پیامنور دارای یک سازمان مرکزی و در سراسر کشور است. این دانشگاه دامنهٔ وسیعی از رشتههای مختلف را بهطور متفاوت ارائه میدهند.[۳] شیوه آموزشی این دانشگاه، آموزش باز و از راه دور است. مقامات این دانشگاه از سال ۱۳۸۶، علاوه بر زبان فارسی، زبان عربی را نیز به عنوان زبان دوم و رسمی در نظام آموزشی این دانشگاه وارد کردهاند.[۴]