عوض شدن نوزاد در بیمارستانحمام - بچه - نوزاد

نوزادان را هر روز حمام نبرید

 

ایسنا/ متخصصان پوست دانشگاه واشنگتن می‌گویند، کودکان نباید هر روز دوش بگیرند.
به گفته محققان بر اساس سن و میزان فعالیت کودکان، تنها دو الی سه بار در هفته نیاز به حمام آنها وجود دارد. در بدن کودکان وجود بعضی باکتری‌ها تا سن مشخصی لازم تلقی می‌شود، چرا که بدن بتواند با باکتری‌های دیگر مقابله کرده و سیستم ایمنی قوی‌تری در خود بسازد.متخصصان پوست چندین راهکار را برای حمام کودکان ارائه داده‌اند که عبارت است از:

۱٫ اگر کودک شش الی ۱۱ ساله هستند، دو الی سه بار در هفته حمام و تنها یک بار شامپو زدن در هفته برای مو و بدنشان لازم است.

۲٫ در صورتی که کودکان به طور واضح پس از گل بازی و یا شنا در دریاچه کثیف شده باشند و یا بوی تند عرقشان بیاید، می‌توان تعداد دفعات حمام در هفته را افزایش داد.

۳٫ اگر کودکان در ابتدای سن بلوغ قرار دارند، بهتر است که هر روز دوش بگیرند تا از چربی‌های بدنشان خلاص شوند. پس از سن ۱۲ سالگی، کودکانی که موهای خشک یا فرفری دارند می‌توانند موهایشان را هر هفت الی ۱۰ روز شامپو کنند.

۴٫ بهتر است برای کودکان از نرم کننده‌های مو استفاده نشود، اما در صورت نیاز تنها باید آن را در انتهای موها استفاده کرد، نه در کف سر.

هرچند به گفته محققان همه کودکان مانند هم نیستند و هر روش و یا تعداد دفعات هر کودک متفاوت از دیگری است، اما این توصیه‌ها جنبه عمومی دارد. البته متخصصان خاطرنشان کردند کودکانی که اگزما دارند باید از توصیه‌های پزشک خود در رابطه با حمام پیروی کنند.

حمام رفتن -«حمام رفتن» همانند بسياري از كارهايي كه در طول شبانه‌روز انجام مي‌دهيم، داراي آدابي مخصوص به خود است كه عدم رعايت آنها مي‌تواند مشكلاتي را براي فرد فراهم كند،اين موضوع تا حدي اهميت دارد كه حتي در دين اسلام نيز توصيه‌هاي فراواني در مورد حمام رفتن شده است.

بهتر است در هنگام حمام رفتن و در بدو ورود به حمام، بتدريج زير دوش رفت تا تغييراتي در جريان خون ايجاد نشود و حرارت متوسط آب بين 34 تا 37 درجه باشد.

به طور کلی آبهاي نيم‌گرم (30 درجه) مسكني براي بي‌خوابي‌اند، در حالي كه آب‌هاي گرم (38‌درجه) براي پاك كردن پوست چرب بسيار مناسب‌اند، چون چربي را كاملا حل كرده و پوست را پاك مي‌كنند، ولي نبايد فراموش كرد كه اين درجه از آب براي بيماران فشار خوني و قلبي بسيار مضر است.

By شرکت ناسار - تجارت با عراق

دکتر حبیب کشاورز عضو هیأت علمی دانشگاه سمنان - گروه زبان و ادبیات عربی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *