درست کردن دمنوش سیبدرست کردن دمنوش سیب

درست کردن دمنوش سیب
طرز تهیه دمنوش سیب:
پوست سیب را گرفته و آن را در قوری بریزید و با یک لیوان آب جوش دم کنید پس از مدت زمان بیست دقیقه دمنوش سیب آماده می باشد ، برای داشتن طعمی بهتر می توانید از عسل برای سرو استفاده کنید.
خواص دمنوش (دم کرده) سیب
سیب یک میوه محبوب با طبع گرم است که به صورت خام، دمنوش و یا در غذاها کاربرد بسیاری دارد، این میوه مفید و مغذی دارای خواص درمانی متنوع و بیشماری است.
پاکسازی فوری کبد با دمنوش سیب+ دستورالعمل
از مهمترین خواص شفابخش سیب به می توان به موارد زیر اشاره کرد:

– بهبود تنفس، درمان و پیشگیری از آسم
– ایجاد احساس سیری
– افزایش هوش، پیشگیری و درمان آلزایمر
– کاهنده کلسترول خون
– ضد سرطان
– تقویت کننده دستگاه گوارش
– افزایش انرژی بدن
– درمانگر کم خونی
– کاهش خطر حملات قلبی
– ضد دیبات و قند خون
– تقویت قوه بینایی

خواص دمنوش سیب:
– درمان نفخ معده
– درمان بیماری های عصبی
– تقویت نیروی بدن
– آرامبخش و ضد استرس
– بهبود سیستم گوارشی بدن

منبع: آکا ایران


دَم‌نوش نوعی نوشیدنی است که در آن جزیی از گل، برگ، ساقه، ریشه، دانه، پوستِ میوه یا اجزای دیگر گیاهان دارویی که قابل حل در آب است، بصورت خشک یا تازه مورد استفاده قرار می‌گیرد. دم کردن یا گرفتن عصاره به وسیلهٔ آب متداول‌ترین و قدیمی‌ترین روش به کار بردن داروهای گیاهی است. روش تهیه به این صورت است که ابتدا روی گیاه که به طرز صحیحی خرد شده آب جوش می‌ریزند، سپس آن را به مدت ۵–۳ دقیقه در یک ظرف در بستهٔ شیشه‌ای یا چینی می‌گذارند و گاهی آن را هم می‌زنند و سپس مایع را از کاغذ صافی یا الک با شبکهٔ ریز عبور می‌دهند.

در ایران در سال‌های اخیر دم‌نوش‌های گیاهی و میوه‌ای مورد استقبال و مصرف برخی خانوارها قرار گرفته است. این استقبال دلایل مختلفی دارد. برخی برای نفع درمانی از این دم‌نوش‌ها استفاده می‌کنند. تعدادی برای تنوع بخشیدن به نوشیدنی روزانه، آن را مصرف می‌کنند و بعضی هم به خاطر اینکه دم‌نوش را یک نوشیدنی شیک می‌دانند، برای پذیرایی از آن استفاده می‌کنند.

تاریخچهٔ دم‌نوش را نمی‌توان از تاریخچهٔ گیاهان دارویی جدا کرد. اگرچه گیاهان دارویی منشأ طبیعی دارند و در مقایسه با داروهای شیمیایی عوارض کم‌تری ایجاد می‌کنند، اما مصرف بی‌رویه یا غیرعلمی برخی از این گیاهان می‌تواند موجب عوارض ناخواسته و حتی مسمومیت‌های شدید گردد؛ بنابراین مصرف دم‌نوش‌ها نیز همانند داروهای شیمیایی باید با آگاهی و پس از اطلاع از سازوکار عمل آن‌ها باشد. برای نمونه مصرف گل گاوزبان ایرانی به‌تنهایی در افرادی که فشار خون بالا دارند، می‌تواند به‌شدت مخاطره‌انگیز باشد. مادران باردار یا شیرده تنها پس از مشاوره با پزشک، مجاز به مصرف دم‌نوش‌ها هستند. در دم‌نوش‌های ترکیبی معمولاً چند گیاه جهت یک رسیدن یک منظور و هدف با هم ترکیب می‌شوند، برای مثال گروهی از دم‌نوش‌های ترکیبی انرژی‌زا هستند و بعضی دیگر کم کنندهٔ فشارخون و گروهی دیگر آرام‌بخش هستند که برخلاف انرژی‌زاها که ضربان قلب و انرژی را افزایش می‌دهند، به آرامش و تنش‌زدایی از بدن کمک می‌کنند.

By شرکت ناسار - تجارت با عراق

دکتر حبیب کشاورز عضو هیأت علمی دانشگاه سمنان - گروه زبان و ادبیات عربی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *