با هدف برگزاری آزمون بسندگی زبان عربی؛ دانشگاه الزهرا و مرکز التنال العربی تفاهم نامه همکاری امضا کردندبا هدف برگزاری آزمون بسندگی زبان عربی؛ دانشگاه الزهرا و مرکز التنال العربی تفاهم نامه همکاری امضا کردند

با هدف برگزاری آزمون بسندگی زبان عربی؛
دانشگاه الزهرا و مرکز التنال العربی تفاهم نامه همکاری امضا کردند
دانشگاه الزهرا(س) و مرکز التنال العربی اردن با هدف توسعه فعالیت ها یادداشت همکاری تفاهم همکاری امضا کردند.

 

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه الزهرا(س)، با امضای این تفاهم نامه دانشگاه الزهرا(س) به عنوان تنها نماینده انحصاری مرکز التنال العربی اردن در ایران معرفی شد که در امر برگزاری آزمون بسندگی زبان عربی به صورت الکترونیکی و برگزاری دوره های آموزش زبان عربی به صورت پیشرفته به این مرکز همکاری کند.

مرکز التنال العربی یکی از با تجربه ترین مراکز برگزاری آزمون بسندگی زبان عربی است که مورد تایید اتحادیه دانشگاه‌های عربی، الیسکو، شورای بین‌المللی زبان عربی، وزارت آموزش عالی اردن است.

این مرکز پیش از این با وزارت علوم کشورهای فلسطین، مصر، مالزی، اندونزی، چین، کشورهای امارات عربی متحده، قطر، یمن، لبنان، عراق، کردستان عراق، نروژ و ترکیه تفاهم نامه هایی امضا کرده و در حال همکاری است.

همچنین مرکز التنال العربی عضو اتحادیه برگزارکنندگان آزمون زبان اروپا (ALTE) است.

در این دیدار مفاد تفاهم نامه میان مرکز التنال العربی و دانشگاه الزهرا (س) مورد بحث و بررسی قرار گرفت، نماینده سازمان سنجش جمهوری اسلامی ایران نیز بر لزوم برگزاری آزمون بسندگی زبان عربی در ایران با توجه به گسترش این زبان تاکید کرد.
agreement


دانشگاه الزهرا، که تا پیش از انقلاب ۱۳۵۷ ایران، دانشگاه فرح پهلوی نام داشت، در سال ۱۳۵۴ رسماً شروع به کار کرد. این دانشگاه ویژه دختران است و در منطقهٔ ده ونک تهران واقع شده‌است. این دانشگاه در سال ۱۳۴۳ با پذیرش ۹۰ دانشجو فعالیت خود را تحت عنوان «مدرسه عالی دختران» آغاز کرد و علاوه بر رشته‌های مترجمی زبان‌های خارجی، منشی گری و روانشناسی رشته‌ای تحت عنوان فنون خانه‌داری را در برنامه فعالیت‌های آموزشی خود قرار داد (در رشته اخیر، از سال دوم تأسیس ۴۵–۱۳۴۴، پذیرش دانشجو صورت گرفت). از سال تحصیلی ۱۳۵۴ به دانشگاه تبدیل شده و پس از آن در سال ۱۳۵۶ در قالب مجموعه‌ای از ۴ دانشکده: علوم پایه، ادبیات و علوم انسانی، علوم مدیریت و اقتصاد به فعالیت خود ادامه داد.[۱][۲]

در سال ۱۳۶۵ چهار دانشکده مزبور به دانشکده‌های: علوم پایه، علوم اجتماعی و اقتصادی، ادبیات و هنر تغییر یافت. در سال ۱۳۷۳ دانشکده‌های: علوم تربیتی و روانشناسی، تربیت بدنی و علوم ورزشی، فنی مهندسی به صورت مجزا موجودیت یافتند و در سال ۱۳۸۰ نیز دانشکده الهیات و ادبیات با دریافت موافقت اصولی وزارتخانه، به دو دانشکده ادبیات، زبان‌ها و تاریخ و دانشکده الهیات تبدیل گردید.[۱][۲] در سال ۱۳۹۳ و با تفکیک دانشکده علوم پایه دانشگاه به سه دانشکده علوم ریاضی، علوم زیستی، فیزیک و شیمی تعداد دانشکده‌ها به ۱۰ مورد افزایش یافت. دانشگاه الزهرا (س) با وسعتی معادل ۱۴هکتار، افزون بر فضای فیزیکی دانشکده و پژوهشکده‌ها، دارای: آزمایشگاه‌ها، سایت‌ها و کارگاه‌های تخصصی، آمفی تئاتر، استخر، رستوران، سالن‌های ورزش، بانک، پست و مهد کودک می‌باشد.

با هدف برگزاری آزمون بسندگی زبان عربی؛
دانشگاه الزهرا و مرکز التنال العربی تفاهم نامه همکاری امضا کردند
دانشگاه الزهرا(س) و مرکز التنال العربی اردن با هدف توسعه فعالیت ها یادداشت همکاری تفاهم همکاری امضا کردند.

By شرکت ناسار - تجارت با عراق

دکتر حبیب کشاورز عضو هیأت علمی دانشگاه سمنان - گروه زبان و ادبیات عربی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *