گردشگری سلامت در مازندران سنتی است
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری مازندران گفت :توسعه زیر ساخت ها برای گردشگری سلامت و درمان پزشکی در استان اندک است و گردشگری سلامت به صورت سنتی انجام می شود.
به گزارش شمال نیوزˈ حسین باقری ˈ روز یکشنبه در محل ستاد اجرایی خدمات سفر مازندران در گفت و گو با خبرنگاران به وجود چشمه ها و آب گرم های طبیعی استان اشاره کرد و فزود: در هفت سال اخیر حدود ۱۰۰میلیارد ریال در این مناطق سرمایه گذاری شده است.
وی به آوجود آبگرم شهرهای رامسر، لاویج نور، لاریجان ،آب اسک و رینه لاریجان اشاره کرد و افزود: در این مناطق اماکن اقامتی و استخر ها و حوضچه های مخصوص ساخته شده است.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری مازندران خاطر نشان کرد: ماسه درمانی، لجن درمانی و ییلاقات خوش آب و هوا از مناطق نمونه گردشگری سلامت مازندران است که به صورت سنتی مورد استقبال و استفاده گردشگران قرار می گیرد.
باقری به وجود چندین سرمایه گذار در حوزه گردشگری سلامت در مازندران اشاره کرد و بیان داشت: طبیعت گردی با هدف استفاده از آب و هوای سالم و آرامش روحی و روانی در تمامی نقاط استان وجود دارد که با ایجاد زیر ساخت ها می توان این صنعت را شکوفا کرد.
وی به فواید آب های گرم معدنی و گوگردی برای درمان دردهای استخوانی و پوستی مازندران اشاره کرد و بیان داشت: زمینه برای توسعه استفاده از مواهب طبیعی با هدف درمان پزشکی وجود دارد.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری مازندران از برگزاری همایش ملی گردشگری سلامت در خرداد ماه سال جاری به میزبانی استان خبر داد و بیان داشت: این همایش با هدف بررسی اهمیت توجه به گردشگری سلامت در دو حوزه سنتی و پزشکی برگزار می شود.
باقری با بیان اینکه این همایش با همکاری اداره کل بازرگانی، استانداری و دانشگاه علوم پزشکی برگزار می شود، خاطر نشان کرد: مقالات زیادی در حوزه گردشگری سلامت و راهکار های توسعه گردشگری سلامت به دبیرخانه ارسال شده است.
باقری گفت: در حال حاضر عمده سفر ها به مازندران با هدف استفاده از مواهب طبیعی و به نوعی گردشگری سلامت انجام می شود.
مازندران در تعطیلات نوروزی پذیرای میلیون ها گردشگر است.
گردشگری پس از صنعت نفت و خودروسازی، سومین صنعت بزرگ جهان به شمار میرود. این صنعت تاثیر بسزایی در درآمدهای ارزی کشورها دارد و به طور حتم در آیندهای نزدیک به صنعت اول جهان تبدیل خواهد شد. با گذر زمان و پیشرفت این صنعت، گردشگری از حالت عام خارج شده و به شاخههای تخصصی نظیر گردشگری فرهنگی، گردشگری ورزشی، گردشگری ماجراجویانه، گردشگری مذهبی، گردشگری سلامت و غیره تقسیم شده است. آنچه که مبنای این تقسیمبندی قرار میگیرد «نیت یا قصد اصلی» گردشگر از گردشگری است. بنابراین، افرادی که به منظور برخورداری از خدمات سلامت (پیشگیری، درمان) به کشور دیگری سفر میکنند، در زمره گردشگران سلامت قرار دارند.