زبان عربی در فرانسه به زبان تروریسم تبدیل شده است
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما الحیات نوشت : در پی حملات تروریستی خونبار فرانسه، رسانه ها و برخی از سیاستمداران این کشور تلاش می کنند با ایجاد ذهنیت منفی در افکار عمومی، زبان عربی را به عنوان زبان تروریسم معرفی کنند.
روزنامه الحیات با بررسی این مسئله در مقاله ای با عنوان «زبان عربی در فرانسه به زبان تروریسم تبدیل شده است» به قلم «آرلیت خوری» نوشت: بدیهی است پدیده در هم آمیختن تروریسم با اسلام، گسترش یافته و (این تصور) که زبان عربی، زبان تروریستهاست در ذهن برخی حس ترس را ایجاد کرده است.
این خلط مبحث به ویژه پس حملات خونبار تروریستی در فرانسه دامنه بیشتری پیدا کرده است.
با توجه به آنکه فرانسه همچنان در دایره تهدیدات تروریستی قرار دارد، به جای آنکه این حملات سیاستمداران را وادار کند از تحریک هیجانات (مردم) دست بردارند، بسیاری از آنان را برآن داشت، که به بهانه حمایت از وحدت ملی، بر حس وحشت و بی اعتمادی (مردم) دامن بزنند.
این سیاستمداران همچنین، در چارچوب تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری فرانسه که قرار است در بهار آینده برگزار شود، بار دیگر از شعارهای پوپولیستی کمک می گیرند و با هر موضوع متفاوت و وارداتی مخالفت می کنند.
در همین چارچوب، پخش گزارشی از کانال دوی تلویزیون فرانسه سبب شد بحث و جدلهایی که فرانسه در جولای گذشته شاهد آن بوده است، دوباره از سر گفته شود.
این بحث و جدلها در پی طرح «نجات فالو بلقاسم»، وزیر آموزش و پرورش فرانسه، برای قرار دادن زبان عربی در نظام آموزشی (این کشور) به وجود آمد. این طرح جبهه ملی فرانسه و برخی از شخصیتهای راست گرا را به خشم آورد و در پی آن جبهه ملی، پویشی را به راه انداخت مبنی بر اینکه خانم وزیر تلاش می کند از همان سطوح ابتدایی در مدارس، جایگاه زبان فرانسوی را به نفع زبان عربی، تضعیف کند.
عجیب آنکه کانال دوی تلویزیون فرانسه این پرونده را بار دیگر مطرح، که فالو بلقاسم را به تلاش برای تقویت ذهنیت طائفه گرایی و تضعیف ماهیت فرانسوی نهادهای آموزشی متهم می کند و موانع جدیدی فراروی ایجاد یکپارچگی و اتحاد (در فرانسه) قرار داد.
الحیات نوشت : آمار و ارقام رسمی نشان می دهد فرا گیرندگان زبان عربی، یک درصد از دانش آموزان هستند و در مقابل ۹۵ درصد از آنها ، زبان انگلیسی و آلمانی فرا می گیرند. و این بدان معناست که به راه انداختن پویش علیه وزیر آموزش و پرورش، با هدف افزایش شکافی است که همزمان با حضور مهاجران در فرانسه به وجود آمده و در نتیجه تروریسم، عمیقتر شده است. بازخوانی دوباره این پرونده به این معناست که رسانه ها نیز در بوجود آمدن بحث و جدلهای آزار دهنده مسئول هستند.