چایچای

انتخاب چای بر اساس گروه خونی چای مناسب برای خود را با توجه به گروه خونی انتخاب کنید

مجله پزشکی دکتر سلام/ نوشیدن یک فنجان چای می تواند خستگی شما را برطرف کند و در روزهای سرد ،گرمای مطبوعی به بدنتان ببخشد.چای ها می توانند دارای عطرها و طعم های متفاوتی باشند تا هر شخص با توجه با سلیقه چای مطلوب خود را انتخاب کند.اما نکته ی جالب اینجاست!افراد با هر گروه خونی دارای خصوصیات مخصوص به خود هستند.ما در این مطلب می خواهیم چای مناسب برای هر گروه خونی را به شما معرفی کنیم.

چای مناسب برای گروه خونی O:
افراد دارای این گروه خونی ممکن است مستعد به مشکلات معده باشند که امکان دارد به شکل ریفلاکس آشکار شود. برای تسکین و مقابله با این مشکل مصرف چای زنجبیل توصیه می شود.
گاهی نیز می‌توانید با جایگزین کردن چای سبز در این روال تغییری ایجاد کنید.
چای مناسب برای گروه خونی A :
دکترآدامو معتقد است افرادبا این گروه خونی بیش‌ازحد مضطرب هستند. برای آرامش اعصاب چای گل یاس، گل همیشه بهار و آویشن مصرف شود.
چای مناسب برای گروه خونی B:
افراد دارای این گروه خونی کند، بی‌حال و تنبل به نظر می‌آیند. این افراد مستعد به بیماری کم کاری تیروئید هستند بنابراین چای سبزو چای سیاه بدون هیچ افزودنی مناسب این افراد است.
چای مناسب برای گروه خونی AB:
AB نادرترین گروه خونی است، بنابراین جای تعجب نیست که تعمیم دادن در مورد آن کمی سخت‌تر است. بااین‌حال، توصیه می‌شود که دارنده این گروه خونی از مصرف زیاد نوشیدنی‌های کافئین دار مانند قهوه و چای سیاه پرهیز کند و به مصرف چای سبز و چای گیاهی روی بیاورد. مصرف چای سبز ، نعناع وپونه به این افراد توصیه می شود.

چای نام یک گیاه و نوشیدنی ساخته شده از این گیاه است. چای واژه‌ای است چینی که در چین و شمال هندوستان به کار می‌رود و تقریباً با همان تلفظ وارد زبان فارسی شده‌است.

نام این گیاه در گویش چینی جنوبی چای و در گویش چینی شمالی به صورت تِی تلفظ می‌شد و هردو تلفظی از یک واژه یگانه در چین قدیم هستند. مردم اروپای غربی نام این گیاه را از چینیان شمالی و مردم خاورمیانه و شمال آفریقا نام آن را از چینیان جنوبی آموختند.

نوشیدنی چای با دم کردن برگها، جوانه‌ها یا شاخه‌های فرآوری شده بوته چای گونه Camellia sinensis به مدت چند دقیقه درآب داغ درست می‌شود. فرآوری آن می‌تواند شامل اکسیداسیون، حرارت دهی، خشکسازی و افزودن گیاهان، گلها، چاشنیها و میوه‌های دیگر به آن باشد.

چای یک منبع طبیعی از کافئین، تئوفیلین، تیانین و آنتی‌اکسیدان‌ها است، اما تقریباً بدون چربی، کربوهیدرات‌ها، یا پروتئین. آن دارای طعمی مطلوب است که کمی تلخ و گس می‌باشد.

By شرکت ناسار - تجارت با عراق

دکتر حبیب کشاورز عضو هیأت علمی دانشگاه سمنان - گروه زبان و ادبیات عربی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *