خواص فرنی
کاهش خطر حمله قلبی با خوردن فرنی
فارس/ دانشمندان در تحقیقات جدید خود دست یافتند، جو دوسر باعث کاهش کلسترول و عدم لخته شدن خون در رگها میشود.
مصرف جو بیماریهای قلبی و عروقی را به طرز چشمگیری کاهش و بدن فرد را در صحت و سلامت قرار میدهد.
این مطالعات که در ۵۸ کلینیک پزشکی و روی ۴ هزار نفر از سراسر جهان انجام شده نشان داد، مصرف روزانۀ ۱۰۰ گرم جو دو سر به مدت سه هفته باعث کاهش ۲۳درصد کلسترول تام، ۲۳ درصد کلسترول LDL، ۲۱ درصد تری گلیسرید، و ۲۰درصد کلسترول HDL شده است.
خواص فرنی
دکتر ولادیمیر گفت: فرنی به عنوان یک غذای سالم و سرشار از خواص جو میتواند بزرگسالان را تا ۵۰ درصد از خطر ابتلا به بیماریهای قلبی دور نگه دارد و همچنین اگر فردی سیگاری باشد، قطعا به خاطر طبع جو و تغییراتی که در بدن ایجاد میکند، تمایلش به کشیدن سیگار کاهش مییابد.
یک فنجان سبوس جو دو سر پخته شده ۸۸ کالری دارد.
کانادا به عنوان سومین کشور تولید کننده جو در جهان نه تنها از صادرات آن منفعت مالی به جیب میزند، بلکه مردمش با مصرف روزانه جو از عارضههای قلبی و عروقی در امان هستند.