ابتناء یعنی چه ؟ : ابتناء به چه معناست
ابتناء بر نظرات کارشناسی و ارزیابی تأثیر اجرای قانون.
ابتناء به معنای ایجاد کردن و ساختن است
این کلمه مصدر است از باب افتعال و فعل آن ابتنی است
- استحکام در ادبیات و اصطلاحات حقوقی.
- بیان شناسه تخصصی هر یک از لوایح و طرحهای قانونی و علت پیشنهاد آن.
- ابتناء بر نظرات کارشناسی و ارزیابی تأثیر اجرای قانون.
- ثبات، نگاه بلندمدت و ملی.
- انسجام قوانین و عدم تغییر یا اصلاح ضمنی آنها بدون ذکر شناسه تخصصی.
- جلب مشارکت حداکثری مردم، ذینفعان و نهادهای قانونی مردمنهاد تخصصی و صنفی در فرآیند قانونگذاری.
- عدالت محوری در قوانین و اجتناب از تبعیض ناروا، عمومی بودن قانون و شمول و جامعیت آن و حتیالامکان پرهیز از استثناهای قانونی.
۱۰- تعیین عناوین قوانین جامع، تبویب، تنقیح و تعیین شناسه قوانین موجود کشور در طول برنامه ششم توسعه.
۱۱- تعیین ساز و کاری از سوی مجلس شورای اسلامی برای تشخیص قابلیت طرح در مجلس (موضوع اصل ۷۵ قانون اساسی) قبل از طرح و اعلام وصول.
۱۲- ضابطهمندسازی و تعیین نصاب بالا برای ارجاع به مجمع تشخیص مصلحت نظام در موارد تعارض مصوبه مجلس با نظر شورای نگهبان.
ابتناء یعنی چه ؟
دانلود کتاب ادب شناسی : ادبیات و تحقیق ادبی
ولید معلم، وزیر امور خارجه سوریه، در سخنرانی خود در هفتاد و چهارمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل اظهار کرد که تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه سوریه بدون حمایت آمریکا ممکن نبود ادامه پیدا کنند.
به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری اسکای نیوز، ولید معلم در هفتاد و چهارمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک امروز (شنبه) بیان کرد: میبایست به اتحاد، حاکمیت و استقلال سوریه احترام گذاشت و هیچ گونه شرطی به کمیته قانون اساسی تحمیل نکرد.
او همچنین گفت: دولت سوریه برای بهبود شرایط اقتصادی شهروندانش تلاش میکند و در این گام موفقیتهای بزرگی به دست آورده است. برخی کشورها از جنگ نظامی به تروریسم اقتصادی علیه ما روی آوردهاند و از سلاح اقتصادی علیه بسیاری از کشورهای دیگر استفاده میکنند. با وجود تحریمهای اقتصادی غیرقانونی، ما گامهای بزرگی برداشتهایم.
وزیر خارجه سوریه هرگونه پیششرط و یا دیکته خارجی درباره تشکیل کمیته قانون اساسی کشورش را رد و تاکید کرد: نباید برای این کار جدول زمانی تشکیل شود و یا انتظارات بیهوده از آن داشت. ملت سوریه هستند که تصمیمگیرنده اصلی درباره سرنوشت خود خواهند بود و هرگونه دخالت خارجی را نمیپذیرند.