راه اندازی فیسبوک عربیتبلیغات در فیسبوک عربی

راه اندازی فیسبوک عربی : فیسبوک یکی از مؤثرترین شبکه های اجتماعی در کشورهای عربی است و بیشترین نفوذ را در بین اقشار جامعه در این کشورها دارند، بنابراین تبلیغ در فیسبوک بازخورد بسیار مناسبی برای تولیدکنندگان و ارائه دهندگان خدمات خواهد داشت.
کارشناسان ما عرب زبان و اصالتا عراقی ، سوری و لبنانی هستند و آشنایی کاملی با وضعیت بازار این کشورها دارند.
راه اندازی و مدیریت صفحات شرکت خود در فیسبوک را به ما بسپارید
۰۹۱۲۴۷۸۹۶۴۹
امکان ارتباط از طریق تلگرام و واتساپ
کارشناسان ما علاوه بر راه اندازی ، می توانند به عنوان ادمین صفحه فعالیت کنند و پاسخگوی مشتریان شما باشند
راه اندازی سایت به زبان عربی
راه اندازی فیسبوک عربی
راه اندازی فیسبوک عربی
فیس‌بوک (به انگلیسی: Facebook) یک سرویس شبکه اجتماعی برخط است که در ۴ فوریه سال ۲۰۰۴ میلادی توسط مارک زاکربرگ و دوستانش ادواردو ساورین، اندرو مک‌کالم، داستین موسکوویتز و کریس هیوز در دانشگاه هاروارد به وجود آمد.[۷] در ابتدا نام‌نویسی در این وبگاه به دانشجویان دانشگاه هاروارد محدود بود. اما با گذشت زمان درِ آن برای دانشگاه‌های شهر بوستون، آیوی لیگ و دانشگاه استنفورد نیز گشوده‌شد. پس از افزوده‌شدن دانشگاه‌های مختلف و دبیرستان‌ها به لیست مجاز عضویت در فیس‌بوک، عضویت در آن به تدریج در دسترس تمامی افراد بالای ۱۳ سال در سراسر دنیا قرار گرفت.

کاربران برای بهره‌گیری کامل از فیس‌بوک باید در آن نام‌نویسی کنند. پس از نام‌نویسی، امکان ایجاد نمایه شخصی، افزودن دیگر کاربران به فهرست دوستان، فرستادن و دریافت پیام و دریافت آگاه‌سازی از تغییرات دوستان خود فراهم می‌شود. علاوه بر این موارد، پیوستن به گروه‌های مورد علاقه، یافتن هم‌کاران، هم‌کلاسی‌ها، پسندیدن پست‌ها، بیان دیدگاه و دسته‌بندی دوستان از امکانات دیگر این سیستم است. در ماه سپتامبر سال ۲۰۱۲ میلادی تعداد اعضای این وبگاه از مرز ۱ میلیارد نفر گذشت.[۹] که به گفته خود فیس‌بوک ۸/۷٪ آن‌ها کاربران جعلی هستند.[۱۰] وبگاه فیس‌بوک سالیانه ۱۸۰ پتابایت (معادل نیم پتابایت در روز) اطلاعات در سرورهای خود ذخیره می‌کند.[۱۱] این وبگاه به ۱۴۰ زبان دنیا قابل دسترس بوده و ۷۰ درصد از کاربران آن در خارج از ایالات متحده هستند.[۱۲]

فیس‌بوک در حال حاضر بزرگترین شبکه اجتماعی دنیا با بیش از ۲ میلیارد کاربر فعال است.

By شرکت ناسار - تجارت با عراق

دکتر حبیب کشاورز عضو هیأت علمی دانشگاه سمنان - گروه زبان و ادبیات عربی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *