غذای عربی لگیمات شیرنی عربیشیوه پخت لقیمات عربی (لگیمات)

طرز تهیه لقمه قاضی

این غدا یکی از غذاهای سنتی عربی و مشهور است که بیشتر در ماه رمضان طبخ می شود به آن عوامه و لقمه قاضی نیز گفته می شود.  مواد لازم ( درست کردن هفتاد دانه از لقیمات)
*دو پیمانه و نصف آراد
*نصف پیمانه نشاسته
*قاشق کوچک مایه خمیر نرم
*قاشق بزرگ شکر
*کمی نمک
*قاشق کوچک زعفران
*یک پیمانه و نصف آب داغ
*روغن ذرت برای سرخ کردن
* شیره
طرز تهیه لقمه قاضی
دستور غذای فاصولیا (غذای ترکی)

دستور العمل

آرد را با نشاسته و مایه خمیر و شکر و نمک و زعفران در هم زن بریزید بعد همزن را روشن کنید و چند ثانیه صبر کنید تا مواد با هم مخلوط شود
خمیر به دست آمده را در یک ظرف عمق دار بگذارید و با نایلون بپوشانید و آن را یک ساعت و نیم تا دو ساعت در جای گرم قرار دهید تا تخمیر شود
روغن ذرت را در یک تابه عمیق به عمق یک و نیم سانتیمتر بگذارید و روی حرارت ملایم قرار دهید
یک کیسه فریزر آماده کنید و یک چهارم خمیر آماده شده را در آن بریزید و آن را ببندید به شکلی که خمیر در یک سمت کیسه فشرده شود. سپس با قیچی یک طرف کیسه را ببرید و یک سوراخ به اندازه یک چهارم سانتیمتر ایجاد کنید
می روغن توی ظرف کوچکی بریزید و آن را کنار بگذارید
شیره را در یک ظرف عمیق بگذارید و آن را کنار بگذارید

غذای عربی لگیمات شیرنی عربی
شیوه پخت لقیمات عربی (لگیمات)

طرز تهیه لقمه قاضی

سرخ کردن لقیمات
انگشتانت را در ظرف روغن بگذار تا انگشتانت چرب شود
کیسه خمیر را با دست چپ بردار و آن را روی تابه بگذار و به کیسه فشار بیاور تا خمیر از آن خارج شود و ادامه بده تا به اندازه دانه زیتون در بیاید و با انگشتان آغشته به روغن خمیر را زمانی که به اندازه مورد نظر شد جدا کن خمیر در روغن به شکل توپ در می آید و این کار را تکرار کن تا خمیر تمام شود . گهگاه دستانت را دوباره به روغن آغشته کن
صبر کن تا لقیمات بالای روغن بیاید سپس به آرامی توپ ها را با قاشق بزرگ برگردان تا طلایی شود و خشک شود
لقیمات را خارج کن و آن ها را در شیره بگذار و آن را برگردان تا شیره به خورد آن رود سپس آن را در ظرف بچین

غذای عربی لگیمات شیرنی عربی
شیوه پخت لقیمات عربی (لگیمات)تجمیل الأنف فی إیران

 

 

By شرکت ناسار - تجارت با عراق

دکتر حبیب کشاورز عضو هیأت علمی دانشگاه سمنان - گروه زبان و ادبیات عربی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *