طرز تهیه لقمه قاضی
این غدا یکی از غذاهای سنتی عربی و مشهور است که بیشتر در ماه رمضان طبخ می شود به آن عوامه و لقمه قاضی نیز گفته می شود. مواد لازم ( درست کردن هفتاد دانه از لقیمات)
*دو پیمانه و نصف آراد
*نصف پیمانه نشاسته
*قاشق کوچک مایه خمیر نرم
*قاشق بزرگ شکر
*کمی نمک
*قاشق کوچک زعفران
*یک پیمانه و نصف آب داغ
*روغن ذرت برای سرخ کردن
* شیره
طرز تهیه لقمه قاضی
دستور غذای فاصولیا (غذای ترکی)
دستور العمل
آرد را با نشاسته و مایه خمیر و شکر و نمک و زعفران در هم زن بریزید بعد همزن را روشن کنید و چند ثانیه صبر کنید تا مواد با هم مخلوط شود
خمیر به دست آمده را در یک ظرف عمق دار بگذارید و با نایلون بپوشانید و آن را یک ساعت و نیم تا دو ساعت در جای گرم قرار دهید تا تخمیر شود
روغن ذرت را در یک تابه عمیق به عمق یک و نیم سانتیمتر بگذارید و روی حرارت ملایم قرار دهید
یک کیسه فریزر آماده کنید و یک چهارم خمیر آماده شده را در آن بریزید و آن را ببندید به شکلی که خمیر در یک سمت کیسه فشرده شود. سپس با قیچی یک طرف کیسه را ببرید و یک سوراخ به اندازه یک چهارم سانتیمتر ایجاد کنید
می روغن توی ظرف کوچکی بریزید و آن را کنار بگذارید
شیره را در یک ظرف عمیق بگذارید و آن را کنار بگذارید
طرز تهیه لقمه قاضی
سرخ کردن لقیمات
انگشتانت را در ظرف روغن بگذار تا انگشتانت چرب شود
کیسه خمیر را با دست چپ بردار و آن را روی تابه بگذار و به کیسه فشار بیاور تا خمیر از آن خارج شود و ادامه بده تا به اندازه دانه زیتون در بیاید و با انگشتان آغشته به روغن خمیر را زمانی که به اندازه مورد نظر شد جدا کن خمیر در روغن به شکل توپ در می آید و این کار را تکرار کن تا خمیر تمام شود . گهگاه دستانت را دوباره به روغن آغشته کن
صبر کن تا لقیمات بالای روغن بیاید سپس به آرامی توپ ها را با قاشق بزرگ برگردان تا طلایی شود و خشک شود
لقیمات را خارج کن و آن ها را در شیره بگذار و آن را برگردان تا شیره به خورد آن رود سپس آن را در ظرف بچین