دستور غذای فاصولیا (غذای ترکی)
غذایی که به عضله سازی کمک می کند
بی باک/ فاصولیه غذایی سرشار از پروتئین. فاصولیه یک خوراکی ترکیه ای است که در بین مردم این کشور علاقه مندان زیادی دارد این خوراک ،جزو غذاهای تند و اصیل ترکیه ای به شمار می رود که به خاطر وجود لوبیا و گوشت قرمز برای کودکان و زنان باردار ارزش تغذیه ای بالایی برخوردار است ،پیشنهاد می کنیم با روش تهیه آن در ادامه مطلب آشنا شوید
ترکیه ای ها غذایی تند دارند که شبیه لوبیایی ماست، اما در آن گوشت استفاده می شود، همچنین مزه بسیار تندی هم دارد. در این مطلب طرز تهیه این غذا که فاصولیه نام دارد را به شما آموزش می دهیم.
فلفل قرمز تند (اختیاری) ۱ عدد
زردچوبه به میزان لازم
لیمو عمانی ۴ عدد
نمک به میزان لازم
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری
پیاز ۱ عدد
گوجه فرنگی ۱تا۲عدد
گوشت ۲۰۰ گرم
لوبیا سفید ۱۵۰گرم
زعفران (آبکرده (اختیاری)) ۳ قاشق غذاخوری
آویشن (اختیاری) ۱ قاشق مرباخوری
فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا گوشت را خرد کرده و میشوییم و کاملا خشک میکنیم. گوشت را با مقداری روغن کمی تفت میدهیم.لوبیا را ۲۴ ساعت خیس کرده و آبکش میکنیم تا خشک شود.پیاز را خرد کرده و به همراه گوجه به گوشت اضافه میکنیم.
لوبیا خیس خورده را به مواد و گوجه ای که تقریبا له شده اضافه کرده و کمی آب اضافه میکنیم و اجازه میدهیم لوبیا و گوشت به خوبی بپزد.در ظرف جداگانه رب را با کمی روغن تفت داده و ادویه را به آن اضافه میکنیم. لیمو عمانی ها را سوراخ کرده و چند دقیقه در آب قرار میدهیم تا تلخی شان گرفته شود. سپس لیمو ها و رب و یک عدد فلفل قرمز تند را در ۲۰ دقیقه پایانی پخت غذا به آن اضافه میکنیم.
نکات:
۱)در صورت تمایل مقداری آبلیمو هم به غذا اضافه کنید.
۲)اگر دوست دارید غذا لعاب بیشتری بیندازد یک عدد سیب زمینی داخل آن رنده کنید(همان ابتدا).
۳)در صورت تمایل مقداری پودر سیر هم به غذا اضافه کنید.
۴)میتوانید پیاز را به صورت جدا سرخ کرده و بعد گوجه را به آن اضافه کنید.
۵)این غذا را با برنج یا نان یا بدون هیچ یک میتوان سرو کرد.
۶)این غذا معمولا با آویشن و سماق سرو میشود.
دستور غذای فاصولیا (غذای ترکی)